De Orangerie

orangerie004Naast Kasteel “De Kelder” ligt de Orangerie, die bijzonder geschikt is voor het geven van huwelijksrecepties, feesten en partijen voor kleine en grote gezelschappen tot 120 personen.

De naastgelegen tuin maakt de Orangerie bovendien tot een uitstekende locatie voor het houden van bijvoorbeeld een tuinfeest of barbecue.
Een grote tent (€40,-) is eventueel extra te huur.

In de Orangerie zijn voldoende tafels en stoelen aanwezig. Er is een keuken met de nodige apparatuur en er is een dames- en een herentoilet. In overleg met Jonkheer F.F.A. Beelaerts van Blokland (telefoon 0314-343285) kunt u desgewenst gebruik maken van het aanwezige serviesgoed.

Afhankelijk van uw wensen, is de Orangerie te huur voor enkele uren of voor een hele dag.

Indien u slechts een aantal uren gebruik wilt maken van de Orangerie, b.v. een dagdeel, dan kunt u daarvoor een prijs aanvragen bij Rentmeesterskantoor Witte B.V.

Huurprijs voor:


Maandag t/m donderdag: € 475,00
Vrijdag: € 525,00
Zaterdag en zondag: € 700,00
Heel weekend: € 850,00

orangerie001Naast de huurprijs dient u een waarborgsom van € 70,- te voldoen. Deze waarborgsom wordt direct geretourneerd na een opgeruimde en schone oplevering van de keuken, het meubilair en de vloer (bezemschoon). Stoelen en tafels dienen teruggeplaatst te worden op dezelfde plek waar deze voorheen stonden. Wanneer één en ander niet in opgeruimde en of schone staat wordt achtergelaten, houden wij een bedrag voor schoonmaakkosten in op de borgsom.

Indien u slechts een aantal uren gebruik wilt maken van de Orangerie, b.v. een dagdeel, dan kunt u daarvoor een prijs aanvragen bij Rentmeesterskantoor Witte B.V.