Exclusief wilddiner in Kasteel De Kelder

„Ik kook graag en vanuit die interesse is mijn nieuwsgierigheid naar de afkomst van voedsel ontstaan,” aldus Ellen Willems, journalist voor De Gelderlander en tevens auteur van het boek Ode aan het Wild wat op 19 oktober verschijnt.

Op zondag 18 oktober wordt tijdens een gratis toegankelijk evenement het boek Ode aan het Wild gepresenteerd, rondom Kasteel de Kelder in Doetinchem. Speciaal voor lezers van De Gelderlander wordt aansluitend een exclusief viergangen wilddiner geserveerd in Kasteel De Kelder. Het diner wordt bereid door Arthur Ross, chefkok van Hotel Villa Ruimzicht. Ross leverde een deel van de recepten voor Willems’ boek.

Boek

Gerechten worden bereid met ingrediënten afkomstig uit de natuur. Tijdens het diner zal Ellen Willems voorlezen uit haar nieuwe boek, wat bij de prijs inbegrepen zit, en wordt entertainment verzorgd. Ook drankjes zitten bij de prijs inbegrepen.
Prijs: 74,95 euro

Het arrangement

17:30 – Inloop in de Orangerie van Kasteel de Kelder
18:00 – Aperitief in de Orangerie
18:15 – Ellen Willems vertelt over haar boek Ode aan het Wild
18:30 – Voorgerecht en soep in het Kasteel
19:30 – Entertainment
20:15 – Hoofdgerecht en nagerecht
21:15 – Koffie in de Orangerie
+ / – 21:30 – Einde

De in het programma vermelde tijden zijn een indicatie. Heeft u een voedselallergie? Geef dit dan vooraf door via info@dgclub.nl.